Image and video hosting by TinyPicΣάββατο, 26 Ιουνίου 2010

ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 & 892fm.blogspot.com ! ΡΟΚ ΒΡΑΔΥΑ ME ΤΟΥΣ PURE ALKOHOL ΣΤΟΝ "ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ" !!! ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 !!!

ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 & 892fm.blogspot.com !
ΡΟΚ ΒΡΑΔΥΑ ME ΤΟΥΣ PURE ALKOHOL ΣΤΟΝ "ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ" !!!


ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 !!!


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας καλούμε και σας περιμένουμε όλους στο Δεύτερο πάρτυ μας για το φετινό καλοκαίρι. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ PURE ALCOHOL !!!

Οι pure alcohol είναι μία ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε το Φλεβάρη του 2009 στην Ηγουμενίτσα από τον Αλέκο και Τάσο Δημητρίου,τον Αντώνη Σταύρου ,τον Πάνο Κάκο και τον Βασίλη Ράπτη.


Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί στο By the River Party,στο ετήσιο φεστιβάλ της κνε ,στη Πλατεία Δημαρχείου και στο καφέ seattle.

Τα κομμάτια τους είναι εναλλακτικη και σκληρή , ατόφια ροκ.

Σκοπός τους είναι να ροκάρουν μέχρι τα βαθιά γεράματα !!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ: FACEBOOK


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΗΛΘΕ – ΕΙΔΕ – ΑΠΗΛΘΕ (ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ … ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ
ΗΛΘΕ – ΕΙΔΕ – ΑΠΗΛΘΕ
(ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ … ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ)

Όχι βέβαια πως η Θεσπρωτία και γενικότερα η Ήπειρος είχε ξεσηκωθεί για να περιμένει τον Μεσία.
Η επίσκεψη του Υφυπουργού Δημοσίων Έργων κ.λ.π. μάλλον ήταν μια τυπική παρά ουσιαστική.
Βέβαια ο υφυπουργός πιθανότατα να βαραίνετε από τύψεις, μιας και ανέλαβε την ευθύνη (ουσιαστι
κότερα του ανέθεσαν) των ακυρώσεων συμβάσεων, διαγωνισμών και μελετών όλων των βασικών αναπτυξιακών έργων της Β.Δ. Ελλάδας.
Φιλότιμες οι προσπάθειές του, αλλά δυστυχώς δεν έπεισε.

Δεν έπεισε ούτε τα συντρόφια του, με τον πρώτον και καλύτερο, τον Τοπικό Βουλευτή Χρήστο Κατσούρα.
Είναι γεγονός πως η Ελλάδα, δεν διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για μεγάλα έργα, όπως είναι εκείνα που σχετίζονται με τη Θεσπρωτία και την Ήπειρο γενικότερα.
Είναι επίσης γεγονός πως ο Πρωθυπουργός δεν κατόρθωσε να πείσει τους Ευρωπαίους Επιτρόπους και Συμβούλους να επιτραπεί στην Ελλάδα να εκτελέσει τα προγραμματισμένα για το ΕΣΠΑ έργα, χωρίς να υποχρεωθεί να καταθέσει τη δική της συμμετοχής.
Άρα, οφείλουμε να δείξουμε τη δυνατή κατανόηση.
Με τη βασική όμως προϋπόθεση, πως τα μέλη της Κυβέρνησης να μην επιδιώξουν να προκαλούν τη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη.

Για τις ανάγκες όμως της ενημέρωσης ας αναφέρουμε τα εξής (ρεπορτάζ):
- Οι συνεχείς διακοπές μετακίνησης στην Εγνατία Οδό, υποστήριξε ο Υφυπουργός πως οφείλονται σε αναγκαία έργα συντήρησης.
- Ο ΣΕΑ της Παραμυθιάς (Ελευθεροχωρίου) θα επαναδημοπρατηθεί εντός των ημερών, δίχως να δοθεί ούτε τυπική εξήγηση για τους λόγους ακύρωσης της προηγούμενης δημοπρασίας.
- Υποστήριξε πως δεν θα κατασκευαστούν διόδια, τα γνωστά, στην Εγνατία, αλλά θα εφαρμοστεί η ηλεκτρονική καταβολή του αντιτίμου.
- Η Β΄ Φάση του Λιμανιού έχει εξασφαλισμένη τη πίστωση.
- Η Γ’ Φάση θα γίνει σε δύο δόσεις: Η μία με την υπάρχουσα πίστωση των 76 εκατομμυρίων και η άλλη με όσα (και αν) βρεθούν στο μέλλον.
- Τα υψομετρικά του λιμανιού δεν θα πειραχτούν, παρά το γεγονός ότι είναι βέβαιο πως με τις πρώτες πλημμύρες θα … πνιγεί η περιοχή Λαδοχωρίου Ηγουμενίτσας.
- Ο δρόμος Καρτέρι – Διακλάδωση Πάργας, θα γίνει όπως είχε προγραμματιστεί αλλά με καθυστέρηση 4-5- μηνών για τους γνωστούς λόγους, αφού ο Υφυπουργός δεν έπεισε με τα επιχειρήματα τα γνωστά με τη Γέφυρα της … Δέσπως.
- Η Ιόνια οδός (έστω και έτσι βαπτισμένη) έχει κολλήσει στα προβλήματα των απαλλοτριώσεων, για τα οποία η Κυβέρνηση μάλλον εύχεται να μη βρουν λύση, τουλάχιστον επί των ημερών της.
- Ο κάθετος δρόμος Σαγιάδα – Εγνατία, έχει ήδη διαγραφεί από κάθε προγραμματισμό.
- Ο περιφερειακός της Ηγουμενίτσας μετατίθεται στις δεκαετίες των επόμενων γενεών.
- Έργα τοπικού ενδιαφέροντος δεν έχουν σχέση με τον γενικό προγραμματισμό της Κυβέρνησης.

Άρα καλά κάνει ο Νομάρχης και τα προγραμματίζει για λογαριασμό της … Καλλικρατικής Αυτοδιοίκησης.
- Όσο για τα παραπολιτικά, υπομονή.
Στην επόμενη έκδοση – εβδομάδα θα έχουμε πολλά
-Θα κλείσουμε με επισήμανση Αυτοδιοικητικού (που μάλλον θα διεκδικήσει και άλλη υποψηφιότητα) πως ο δρόμος Ηγουμενίτσα – Πλαταριά – Καρτέρι, μάλλον θα είναι απαραίτητος αφού η κίνηση έχει μειωθεί αισθητά.
Όσοι δεν το πιστεύετε, ρωτήστε και άλλους.


ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΑΡΙΑΔΝΗ» ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΑΡΙΑΔΝΗ»
ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Η όξυνση των πολύπλευρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι και οι οικογένειές τους λόγω της οικονομικής κρίσης αξίζει να υπογραμμιστεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου

Η κρίση εντείνει τα προβλήματα χρήσης ου σιών, ψυχικής υγείας και κοινωνικού αποκ λεισμού και αναμένεται να αυξήσει τις ανάγκες υποστήριξης των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Η οικονομική κρίση μπορεί να επιβαρύνει την ψυχική και σωματική υγεία των χρηστών, να ενισχύσει την εξάρτηση και την παραβατική συμπεριφορά και να εντείνει τον εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Οι πρώτες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης είναι ήδη εμφανείς σε όσους βρίσκονται στη φάση της κοινωνικής επανένταξης, καθώς η ενσωμάτωση στην αγορά εργασίας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, ακόμα και για αυτούς που διαθέτουν υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και εργασιακή εμπειρία.

Την ίδια στιγμή, η οικονομική κρίση συρρικνώνει τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και επιτείνει τα προβλήματα των φορέων.
Η προσέλευση σε όλες τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ παραμένει υψηλή τα τελευταία χρόνια, αλλά οι προσλήψεις στον οργανισμό έχουν «παγώσει» από το 2006, η κρατική επιχορήγηση παραμένει στάσιμη και η γραφειοκρατία καθυστερεί τις διαδικασίες στέγασης των νέων μονάδων.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τους τελευταίους 12 μήνες 200 εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας 15 - 64 ετών ή το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών, τουλάχιστον μία φορά. Το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών στο ίδιο διάστημα έφθασε στα 321 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΚΕΘΕΑ:
 • Κατά 1,5 χρόνο γρηγορότερα εγκαταλείπουν το σχολείο τα παιδιά που κάνουν χρήση ουσιών. Έτσι, ενώ μέχρι πέρυσι, όπως συνέβαινε την τελευταία τετραετία, τα παιδιά εγκατέλειπαν το σχολείο σε ηλικία 15,5 χρόνων, τώρα το εγκαταλείπουν στα 14 χρόνια.
 • Η μέση ηλικία έναρξης της χρήσης είναι τα 15,5 χρόνια.
 • Το 80% των χρηστών είναι άνεργοι ή περιστασιακά εργαζόμενοι

Απ' το προφίλ του χρήστη προκύπτουν τα εξής:
 • Η κάνναβη εμφανίζεται ως κύρια ουσία έναρξης για το 83,6%. Σε ηλικία 19 ετών περίπου σημειώνεται το πέρασμα στην ηρωίνη, συστηματική χρήση της οποίας κάνει περίπου το 84,6%. Το 69,1% τη χρησιμοποιεί ενέσιμα, ενώ συστηματική ενέσιμη χρήση της κάνει το 40,7%. Μέση ηλικία κατά την πρώτη ένεση είναι τα 20,8 έτη. Καθημερινή χρήση της ουσίας κάνει το 54,2%, ενώ το 37,7% μοιράζεται τη σύριγγα με άλλους χρήστες.
 • Οι 8 στους 10 είναι άνδρες, ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 25,8 ετών και διαμένουν με τη γονική τους οικογένεια. Περίπου οι μισοί είχαν αποταθεί στο παρελθόν σε υπηρεσίες αντιμετώπισης της εξάρτησης, αλλά για περισσότερους από 7 στους 10 είναι η πρώτη φορά που προσεγγίζουν το ΚΕΘΕΑ. Από όσους προσεγγίζουν το ΚΕΘΕΑ το 81,6% έχει κάνει περισσότερο από 3 χρόνια χρήση ηρωίνης και η διάρκεια συστηματικής χρήσης ηρωίνης πριν από τη θεραπεία είναι τα 6,1 έτη.

Τα παραπάνω στοιχεία αναφορικά με την χρήση ουσιών σε περίοδο οικονομικής ύφεσης εστιάζουν στις αρνητικές επιπτώσεις.
Ως Κέντρο Πρόληψης ωστόσο προσπαθούμε να εστιάσουμε στην κρίση ως ευκαιρία για αλλαγή σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο.

Ας οικοδομήσουμε τις σχέσεις μας σε νέα πιο σταθερά θεμέλια, ας συλλογιστούμε την ευθύνη που φέρνει ο καθένας μας για αυτή την κρίση που βιώνουμε και ας προσπαθήσουμε να εργαστούμε όχι μόνο για το ατομικό αλλά και για το συλλογικό καλό.

Από το Κέντρο Πρόληψης Κάτα των Ναρκωτικών
Δήμου Ηγουμενίτσας «ΑΡΙΑΔΝΗ»

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Φαίνεται πως το σχόλιο της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ για την οικονομία που επέβαλε ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Ηγουμενίτσας στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, στο κτίριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του, κατέλαβε μια από τις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας.

Ήταν δηλαδή η ΕΙΔΗΣΗ.
Μου γράφει φίλος της στήλης:

Μου ήταν δύσκολο να το πιστέψω όταν διάβασα στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση πως υπηρετούν στην Ελλάδα δημόσιοι κρατικοί υπάλληλοι, με συνείδηση.

Μου ήταν δύσκολο να πιστέψω πως σ’ ένα γραφείο μιας δημόσιας κρατικής υπηρεσίας κάθεται έστω και ένας υπάλληλος που τιμά τον όρκο του.
Δεν είμαι Θεσπρωτός για να γνωρίζω από κοντά τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

Επειδή όμως είμαι πεπεισμένος για την εγκυρότητα των σχολίων σου, θέλω δημόσια να τον συγχαρώ και να στείλω το μήνυμα, προς τα μεγάλα ΜΜΕ της Αθήνας, πως εκεί στα άκρα της Πατρίδας, στην Περιφέρεια, στην Επαρχία, όπως την αποκαλούν, υπηρετούν υπάλληλοι που τιμούν τη θέση τους, υπηρετούν τον πολίτη και σέβονται τον εαυτό τους.
Άρα μας έχουν παρασύρει επικίνδυνα στην άποψη της ισοπέδωσης και του απόλυτου μηδενισμού.

Αν τολμούν ας πάνε στην ακριτική Θεσπρωτία, να στήσουν τα μηχανήματά τους στο ΙΚΑ της Ηγουμενίτσας και να κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ που δεν θα περιέχει αίμα, βία, ληστεία.

Για μια ακόμη φορά να συγχαρώ τον Διευθυντή του ΙΚΑ και όλους τους συνεργάτες συνάδελφούς του και δηλώνω πως αν ποτέ βρεθώ στη Θεσπρωτία, θα χαρώ πολύ να τους γνωρίσω από κοντά, για να τους σφίξω το χέρι.

Ιάσων Ρίκης
Καισαριανή
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ!!! ΑΠΟ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ!!!

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ!!!
ΑΠΟ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ!!!
(ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ)

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Ηγουμενίτσας είναι μια πονεμένη ιστορία.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:
Η Ν. Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας είναι ο φορέας ανάθεσης και επίβλεψης του έργου σύμφωνα με την από 18-11-2004 σύμβαση (Νομάρχης Ηλίας Λιάκος) με το γραφείο μελετών Παπαγεωργίου.

Το ΓΠΣ που είναι και το πρώτο επίπεδο χωροταξικού σχεδιασμού περιλαμβάνει το σύνολο της έκτασης του καποδιστριακού Δήμου Ηγουμενίτσας.
Με λίγα λόγια το ΓΠΣ είναι ο γενικός μπούσουλας χωροθέτησης οικονομικών δραστηριοτήτων και ανάπτυξης στο Δήμο και χωρίς αυτό δεν μπορεί να γίνει καμιά επένδυση.

Πέρασαν έξη χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης και ακόμα να θεσμοθετηθεί.
Η θεσμοθέτησή του γίνεται σύμφωνα με το νόμο, από την Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα γραφεία της οποίας βρίσκεται κατά τις πληροφορίες μου, πάνω από ένα χρόνο.
Η καθυστέρηση είναι το λιγότερο (είμαστε συνηθισμένοι από το Ελληνικό Κράτος), το χειρότερο είναι ότι η αρμόδια επιτροπή του ΣΧΟΠ της Περιφέρειας κατά πληροφορείες μου, εισηγείται προς την κ. Γενική Γραμματέα τροποποιήσεις αντίθετες με τις αποφάσεις κατά πρώτο λόγο του Δημοτικού Συμβουλίου, του Ν. Συμβουλίου που είναι και ο εργοδότης της μελέτης, αλλά ακόμα και στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τις χρήσεις γης (χώρος ΝΑΤΟΥΡΑ με την ΚΥΑ 36427 (ΦΕΚ 396Δ / 17-9-2009).

Συγκεκριμένα προτείνει απαγόρευση δόμησης σε 850 στρέμματα στην χερσόνησο της Λυγιάς με το αιτιολογικό ότι «είναι μη κηρυγμένος αρχαιολογικός χώρος» στηριζόμενη σε έγγραφο της ΛΒ΄ Εφορείας Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Αλήθεια πώς μπορεί να ισχυρίζεται η αρχαιολογία ότι η περιοχή δεν είναι μεν κηρυγμένος αρχαιολογικός χώρος αλλά απαγορεύεται η δόμηση ενώ θα έπρεπε να ήταν το αντίθετο.
Πως μπορεί μια Δημόσια Υπηρεσία (αρχαιολογία) να μην σέβεται το νόμο, να έρχεται σε αντίθεση με τους κατοίκους ιδιοκτήτες και την ανάπτυξη της περιοχής και η επιτροπή του ΣΧΟΠ να προτείνει μια παρανομία στην κ. Γ. Γραμματέα;

Για τις χρήσεις γης στην περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ, σύμφωνα με την παραπάνω ΚΥΑ, από ότι γνωρίζουμε τουλάχιστον, ήταν σύμφωνο το Δημοτικό και το Ν. Συμβούλιο με παλαιότερες αποφάσεις τους.
Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και ο Νομάρχης Θεσπρωτίας αντέδρασαν έντονα με αυτή την κατάσταση προς την Διεύθυνση Χωροταξικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι:
Τα γνωρίζει αυτά η κ. Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου;
Τα γνωρίζει ο βουλευτής (και πρώην Ν. Σύμβουλος) του Νομού μας, που όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα τουλάχιστον δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την σωστή ανάπτυξη του τόπο του;
Επειδή φοβάμαι πολύ, πως πίσω από τις παραπάνω ενέργειες των συλλόγων υπηρεσιών, κρύβονται σκοπιμότητες που πηγάζουν από τον άρρωστο τοπικισμό ο οποίος έχει καταδικάσει για δεκαετίες το Νόμο και την Ήπειρο γενικότερα.

Σκοπιμότητες όμως που αγκαλιάζονται και από τις παραπάνω υπηρεσίες, στις οποίες, από της συστάσεώς τους, επικρατεί το πνεύμα και η νοοτροπία του μηδενισμού και του αφανισμού.
Ελπίζω πως οι αρμόδιοι πολιτικοί, οι οποίοι, κυρίως, παίρνουν τις αποφάσεις, θα αναλογιστούν τις ευθύνες τους και δε θα παρασυρθούν στον κατήφορο των σκοπιμοτήτων.


ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…ΓΕΝΙΚΑ! Η ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!!!

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…ΓΕΝΙΚΑ!
Η ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!!!

Είχα αποφασίσει να δημοσιεύσω μια απάντηση της ΤΕΔΚ, τις ημέρες των εκλογών, περισσότερο για προβληματισμό παρά για διακωμώδηση.
Έλα όμως που μας προέκυψε η ευαισθησία μελών της Διοικούσας Επιτροπής, ως προς τον τρόπο προγραμματισμού των έργων της Νομαρχίας.

Είπα, λοιπόν, μέσα μου.
Αφού τόσο ευαίσθητη είναι η ΤΕΔΚ, για θέματα εκτός του οίκου της και που δεν είναι καν της αρμοδιότητάς της, ας εκμεταλλευτώ το γεγονός και να διεκπεραιώσω μια πολύχρονη εκκρεμότητα.

Εδώ και μια τετραετία, είχα φιλοξενήσει επώνυμες καταγγελίες υποψηφίων Αυτοδιοικητικών, για ….καταχρηστικές αμοιβές, εργαζομένων στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού.

Συγκεκριμένα κατηγορούσαν την τότε Υποψήφια Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και υπάλληλο της ΤΕΔΚ, Αθηνά Ιωάννου, πως επιπλέον των άλλων της αμοιβών, έπαιρνε κάθε μήνα πάγια οδοιπορικά (!) τα οποία ανέβαζαν στο αστρονομικό σημείο των 2050 ΕΥΡΩ!!!

Είναι βέβαιο πως (και ) αυτή η καταγγελία είχε συμβάλει στο να επηρεαστεί η κοινή γνώμη, δηλαδή οι ψηφοφόροι του Δήμου.

Η ίδια η καταγγελλόμενη αρνήθηκε να διαψεύσει από τότε μέχρι και σήμερα την συγκεκριμένη αυτή καταγγελία, ή να την επιβεβαιώσει.
Έτσι η κοινωνία έμεινε με την εντύπωση που είχε σχηματιστεί από τότε. Μόνο που το δημοσιογραφικό δαιμόνιο, ανακάλυψε πως, αφού πρώ τα η νέα Δ.Ε. της ΤΕΔΚ «έκοψε» αυτά τα πάγια οδοιπορικά, μετά λίγο διάστημα τα …ξανάδωσε.
Ο κόσμος, που στην ουσία είναι εκείνος που δίνει τα χρήματα στους Κρατικούς υπαλλήλους, δεν έμαθε τους λόγους αυτών των αποφάσεων της ΤΕΔΚ, παρά τις πιέσεις και τα δημοσιεύματα που κα τά καιρούς γίνονταν.

Σε κάποια φάση, επειδή ο κόμπος έφθασε στο χτένι και επειδή ακούστηκε πως και άλλοι στην ΤΕΔΚ κάτι ψιλοέπαιρναν, ζήτησα επίσημα και εγγράφως από την ΤΕΔΚ, να πληροφορηθώ, για λογαριασμό του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη, τα εξής:
-Από πότε και με ποιες αποφάσεις η συγκεκριμένη υπάλληλος έπαιρνε αυτά τα πάγια.
-Αν και άλλοι υπάλληλοι ή μέλη της Δ.Ε. της ΤΕΔΚ παίρνουν τέτοια πάγια, πόσο, από πότε και με ποιες αποφάσεις.
-Αν στην ΤΕΔΚ καταβάλλονται και άλλες αμοιβές, ποιες, από πότε, πόσο και με ποιες αποφάσεις.

Από πλευράς ΤΕΔΚ επικρατούσε απόλυτη σιωπή και κυρίως απαξίωση ενημέρωσης του λαού.
Έτσι αναγκάστηκα να απειλήσω πως θα προσφύγω στην Εισαγγελική Αρχή, προκειμένου να υποχρεωθούν να δώσουν απάντηση.

Και, να. Μα το Θεό, πήρα αυτήν την «ιστορική» απάντηση, η οποία γεννά πολλές απορίες έως και …υποψίες:

ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΗΜΕΡ : 22 /10 / 2009
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 570

Σχετικά με την από 21.09.2009 αίτηση σας ( αρ. πρωτ.ΤΕΔΚ : 542 / 01-10-2009 ) , σας ενημερώνουμε ότι η ΤΕΔΚ και η ΚΕΔΚΕ λειτουργούν σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που τις διέπει , το οποίο προβλέπει την ύπαρξη Κανονισμών Εσωτερικής Λειτουργίας . Αυτοί οι Κανονισμοί που ισχύουν και στην ΤΕΔΚ Νομού Θεσπρωτίας , ρυθμίζουν τα θέματα των αμοιβών και των αποζημιώσεων των αιρετών και των εργαζομένων.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Τ.Ε.Δ.Κ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Όποιος έβγαλε συμπέρασμα, ας με πληροφορήσει και εμένα.
Ένα είναι βέβαιο.

Πως αν το έγγραφο αυτό το παραλάμβαναν τα τηλεδικαστήρια των Αθηναϊκών Καναλιών, θα μας γνώριζε (για μια κόμη φορά) το Πανελλήνιο και όχι μόνο.

Μένω δε με την απορία.

 • Τόσο ο συντάκτης αυτού του κειμένου όσο και ο υπογράφων:
 • Τι θέλουν να κρύψουν;
 • Τι φοβούνται;
 • Πού και πώς οφείλουν να απολογηθούν;
Για να δούμε, τώρα, μετά τη σχετική ευαισθητοποίηση, θα πάρουμε απάντηση;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΙΤΑΝΗ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27-06-2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΙΤΑΝΗ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 27-06-2010

ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ (ΠΕΣΤΙΑΝΗ) - ΓΚΑΝΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑ! ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ (ΠΕΣΤΙΑΝΗ) - ΓΚΑΝΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑ!
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Πέρασαν 31 χρόνια από την ημέρα που ένα ολόκληρο χωριό, η Κρυόβρυση, ισοπεδώθηκε από τους σεισμούς.
Ήταν το 1979, όταν οι Πεστανιώτες ξεριζώθηκαν από το χωριό τους.

Το Κράτος, είναι αλήθεια, έστω και λίγο καθυστερημένα, με τις δυνατότητες που τότε διέθετε, στάθηκε στο πλευρό των σεισμοπλήκτων κατοίκων.
Έκανε όμως το λάθος να εμπιστευθεί τις τύχες τους στην Αυτοδιοίκηση.
Η οποία όμως είχε υποδουλωθεί στο κομματισμό.

Με αποτέλεσμα, τον πόνο, την απογοήτευση, το συναίσθημα της ανασφάλειας και όποιο άλλο νοιώθει κάθε άνθρωπος που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχασε το σπίτι του, το βιός του, τον κόπο μιας ολόκληρης ζωής, να τον εκμεταλλευτούν λίγα «κομματικά όργανα» της τότε εποχής.

Τότε και στην περίπτωση της στεγαστικής αποκατάστασης των σεισμοπλήκτων της Κρυόβρυσης, κυριάρχησαν τα κομματικά πάθη, το μίσος, η σκοπιμότητα, η εκδίκηση, η συναλλαγή.
Δυστυχώς αν και υπήρξαν σοβαρές κοινωνικές αντιδράσεις και όταν όλα τα σκίαζε η φοβέρα» οι αδικημένοι σεισμόπληκτοι, δεν προστατεύτηκαν ούτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους, ούτε από τους αρμόδιους των εκάστοτε Κυβερνήσεων, ούτε από την ηγεσία της Αυτοδιοίκησης.

Γιατί όλοι αυτοί είχαν φορέσει τις κομματικές παρωπίδες και είχαν παραδώσει τις ψυχές τους στον πιο άγριο και άρρωστο κομματισμό, που ο εμφύλιος της δεκαετίας του ’40, μοιάζει ηπιότερος.

Δυστυχώς τότε, τόσο για τους ξεριζωμένους σεισμόπληκτους όσο και για τον ίδιο τον θεσμό, δεν τόλμησε να σταθεί δίπλα τους ούτε η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Έγιναν σημεία και τέρατα (και) στην περίπτωση αυτή, της αποκατάστασης δηλαδή της στεγαστικής των σεισμόπληκτων.
Νόμοι καταπατήθηκαν, Υπουργικές αποφάσεις αγνοήθηκαν, εγκύκλιοι, διευκρινιστικά έγγραφα και προτάσεις, ρίχτηκαν στον κάδο της κομματικής σκοπιμότητας.
Από τότε, μέχρι και σήμερα, κυρίως από πλευράς Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης παίζεται ένα ακόμη παιχνίδι, επιπρόσθετα.
Παίζεται το παιχνίδι του εμπαιγμού των αδικηθέντων.

Πέρασαν τριάντα ένα χρόνια ΝΤΡΟΠΗΣ.
Τριάντα ένα χρόνια ΝΤΡΟΠΗΣ για την Ελληνική Πολιτεία σε όλα της τα όργανα.
Τριάντα ένα χρόνια ΝΤΡΟΠΗΣ για το ίδιο το Ελληνικό Σύνταγμα, που θέλει να πείσει τους Έλληνες πως προβλέπει την ισότητα, την ισονομία αλλά και την εφαρμογή του.
Τριάντα ένα χρόνια ΝΤΡΟΠΗΣ για τους θεσμούς του Κράτους και ιδιαίτερα αυτούς της Αυτοδιοίκησης, Τοπικής και Νομαρχιακής.

Ο παραπάνω εμπαιγμός έχει να κάνει, όχι μόνο με την πραγματική αποκατάσταση των σεισμόπληκτων, αλλά κυρίως με την νοημοσύνη των ίδιων των πολιτών.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όλα αυτά τα χρόνια και με όλους όσοι υποτίθεται – και αλήθεια χωρίς ντροπή υποστηρίζουν και οι ίδιοι – πως την υπηρετούν, δεν διέθετε τη δύναμη, αλλά και τη βούληση να ζητήσει συγγνώμη, για όλες τις παράνομες πράξεις που εκτελέστηκαν απ’ αυτήν στη συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε να επιδιώξει έστω και μετά, την αποκατάσταση των αδικιών που διέπραξε.

Για να καλύψει δε αυτή την αδυναμία, σαν τη γάτα με τα …κόπρανά της, κάθε φορά που πιέζεται από την κοινωνία ή κάθε φορά που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, συστήνει …ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!
Επιτροπές που δήθεν να ερευνήσουν τη δυνατότητα εξαίρεσης αριθμού οικοπέδων για να δοθούν στους αδικημένους, από την ίδια, σεισμόπληκτους.
Επιτροπές που όμως δεν έδωσαν στη δημοσιότητα ούτε μια φορά, ούτε ένα πόρισμα, ούτε μια πρόταση.
Τώρα, (σύμπτωση που είμαστε σε προεκλογική περίοδο;) συνεδρίασε για μια κόμη φορά το Νομαρχιακό Συμβούλιο, για το ίδιο θέμα.
Δηλαδή την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων της Κρυόβρυσης από τους σεισμούς του 1979!!!

Και …ώ του θαύματος.
Πήρε την ίδια απόφαση:
Συγκρότησε επιτροπή διερεύνησης και εξεύρεσης οικοπέδων, για να δοθούν στους δικαιούχους του 1979 (!) που, δίχως να ερευνηθεί γιατί, δεν πήραν.
Ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είναι στα τελευταία του.
Άρα η Επιτροπή δεν θα έχει λόγο να αναζητήσει σε λίγους μήνες όργανο αναφοράς.
Γεγονός που σημαίνει πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλη απόφαση εμπαιγμού των άμοιρων σεισμόπληκτων που ακόμη και τώρα, μετά από τριάντα ένα χρόνια ΝΤΡΟΠΗΣ και αναμονής, πιστεύουν και ελπίζουν πως η Πολιτεία, δια των οργάνων της, θα ανταποκριθεί σε μια από τις βασικές της υποχρεώσεις απέναντι των πολιτών της:
Να αποζημιώσει θεομηνιόπληκτους και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Αλήθεια, ανάμεσα σ’ όλους εκείνους που, εκπροσωπώντας τους συμπολίτες του, υποτίθεται πως υπηρετεί τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, δεν σκέφτηκε, δεν τόλμησε, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει, να προτείνει, να απαιτήσει να βρεθούν όλοι όσο άγρια παρανόμησαν σε βάρος των σεισμόπληκτων και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για απόδοση ευθυνών;
Τόση δειλία;
Δίχως ΝΤΡΟΠΗ;


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ

ΑΣΤΟΧΕΣ & ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ & ΑΠΕIΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΑΣΤΟΧΕΣ & ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ & ΑΠΕIΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Στις 23/6/2010 μας γνωστο ποιήθηκε μέσω Φαξ το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κου Γιάννη Μαγκριώτη, στην Ήπειρο.

Εκτός από το πρόγραμμα επίσκεψης στα διάφορα έργα της Ηπείρου, περιλαμβάνονται τέσσερις συναντήσεις με φορείς των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητηρίων, κ.α..

Σύμφωνα με την πρόσκληση, οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν:
α) στην Άρτα, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό»
β) στην Πρέβεζα, στo κτήριο της Νομαρχίας
γ) στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Περιφέρειας
δ) στην Ηγουμενίτσα, στην αίθουσα του Λιμενικού Ταμείου

Να δεχθώ ότι η συνάντηση στα Ιωάννινα ως έδρα και της Περιφέρειας Ηπείρου, να γίνει στα γραφεία της Περιφέρειας.

Όμως, πώς να μην ενοχληθώ, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας του Νομού Θεσπρωτίας και Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ., για τη διάκριση που γίνεται μεταξύ της συνάντησης της Πρέβεζας και αυτών της Άρτας και Θεσπρωτίας.


Δεν διαθέτουν οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Άρτας και Θεσπρωτίας, αίθουσα για να μπορέσει να γίνει η συνάντηση αυτή;;;

Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για «αστοχία», του συντάξαντος του προγράμματος. Αλλιώς, έναν τέτοιο διαχωρισμό, προσωπικά δεν τον δέχομαι και τον θεωρώ πρόκληση.
Γι’ αυτόν τον λόγο και δηλώνω δημόσια ότι θα απέχω από αυτή τη συνάντηση.

Δεν είναι δυνατόν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, πρώτα να συναντά τον Δήμαρχο του Δήμου που επισκέφτηκε, και ένας Υφυπουργός, άθελά του θέλω να πιστεύω, να καλεί συναντήσεις σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που προσκαλεί.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Θωμάς Γ. Πιτούλης
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

ΟΧΙ στις φόλες – Πανελλήνια σιωπηρή διαμαρτυρία. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00!!!

ΟΧΙ στις φόλες – Πανελλήνια σιωπηρή διαμαρτυρία.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00!!!


Στις 8 το βράδυ και για μια ώρα, όλοι εμείς θα συγκεντρωθούμε έξω από τα Δημαρχεία της περιοχής μας.
1.Ντυμένοι με μαύρα ρούχα και συνοδευόμενοι από τα τετράποδά μας
θα διαμαρτυρηθούμε σιωπηρά στη μνήμη όσων ζώων έφυγαν από τη ζωή λόγω δηλητηρίασης, πράξης παράνομης σύμφωνα με το νόμο αλλά και ανήθικης.
2. Κεριά σε σχήμα STOP θα τοποθετηθούν στην είσοδο κάθε Δημαρχείου από τους φιλόζωους που θα αναλάβουν να συντονίσουν την διαμαρτυρία στην περιοχή τους.
 • Απαιτούμε να δράσει η Πολιτεία και να θεσπίσει αυστηρότερους νόμους σχετικά με το δηλητηριασμό των ζώων.
 • Απαιτούμε από τα Δημαρχεία να τηρούν τα προγράμματα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων και από την Αστυνομία να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για τις περιπτώσεις καταγγελίας δηλητηρίασης ζώων.
Απαιτούμε να σταματήσει η απάνθρωπη αυτή τακτική εξόντωσης αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από οποιονδήποτε, ανεξαιρέτως. Οι τουρίστες δεν ενοχλούνται από τα αδέσποτα, αλλά από τα πτώματα! Και εμείς ενοχλούμαστε για τον πόνο που προκαλείται στα ζώα.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συντονίσετε την διαμαρτυρία στην περιοχή σας:
-Ενημερώστε φίλους και γνωστούς για να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία
-Αγοράστε όλοι μαζί μερικά κεράκια ρεσώ για να τα στήσετε σε σχήμα STOP
-Τυπώστε την προσευχή ώστε να την έχουν όλοι και να την διαβάσουν δυνατά
-Εξηγήστε στον κόσμο που θα περνά γιατί διαμαρτυρόμαστε
-Στείλτε το Δ.Τ. σε τοπικά ΜΜΕ (κανάλια,περιοδικά,ραδιόφωνο)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: info@strayshelp.gr


ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ &ΠΑΙΑΝΙΑ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
και ΕΥΟΣΜΟΥ
και ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
και ΠΥΛΑΙΑΣ
και ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
και ΧΟΡΤΙΑΤΗ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Στο παλιό Δημαρχείο
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ& ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΩ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ &ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου Epirus Palace !!!

Έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου Epirus Palace!!!

Στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αθηνών, άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο λογιστηρίου του πολυτελούς ξενοδοχείου "Epirus Palace" και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο με 8.500 ευρώ, επιταγές πελατών,καθώς και αρκετά μπλόκ επιταγών που οι πελάτες του ξενοδοχείου είχαν εμπιστευθεί,για να μην τους τα κλέψουν!!!

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πρέβεζα!!!

Ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πρέβεζα!!!

Ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Λεωφόρο Ειρήνης στην Πρέβεζα είχαμε εχθές.
Οι δράστες ήταν δυο. Χτύπησαν την ώρα που γινόταν ο ανεφοδιασμός του ΑΤΜ,λίγο πριν κλείσει η Τράπεζα.
Με την απειλή βαριοπούλας και όχι όπλου,πήραν από τον υπάλληλο που αν εφοδίαζε το ΑΤΜ,δυο ειδικά κουτιά που τοποθετούνται στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης,γεμάτα χαρτονομίσματα και αμέσως έφυγαν από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πρέβεζας, ανακρίνουν τους υπαλλήλους, προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία.

Περιπετειώδης καταδίωξη λαθροδιακινητή !!!

Περιπετειώδης καταδίωξη λαθροδιακινητή!!!

Στις 06.00΄ το πρωί της Παρασκευής , στην διασταύρωση Δελβινακίου Ιωαννίνων αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου εντόπισαν ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να ελέγξουν.

Σε σήμα στάσης από τους αστυνομικούς,o οδηγός δε συμμορφώθηκε και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη.

Λίγη αργοτέτα, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο οδηγός και δύο εκ των τεσσάρων λαθρομεταναστών τους οποίους μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από την Υπηρεσία που διενεργεί την προανάκριση.

Συνέλαβαν 17 “πεταλουδίτσες” σε μπαρ των Ιωαννίνων!!!

Συνέλαβαν 17 “πεταλουδίτσες” σε μπαρ των Ιωαννίνων!!!

Στις 00.50΄ την Πέμπτη προς Παρασκευή, στα Ιωάννινα αστυνομικοί της Υποδιευθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε Ιωαννίνων ,συνέλαβαν σε Κέντρο Διασκέδασης επτά Έλληνες και δεκαεπτά (17) αλλοδαπές χορεύτριες από την Ρουμανία, τη Σλοβακία και την Ουκρανίας,οι οποίες πρόσέφεραν στους πελάτες ιδιαίτερες..."υπηρεσίες",με το αζημίωτο φυσικά.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση του άρθρου 348 Π.Κ (διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας) και λοιπές Υγειονομικές παραβάσεις,θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων από την Υπδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

«Θερίζουν» στην Ήπειρο και τα σκληρά ναρκωτικά! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

«Θερίζουν» στην Ήπειρο και τα σκληρά ναρκωτικά!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

Τα ναρκωτικά στην Ήπειρο, κυρίως η ηρωίνη, θερίζουν. Ιδιαίτερα στο Νομό Ιωαννίνων, αφού το 66% των ατόμων, που προσήλθαν το 2009, στη Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Ιωαννίνων, προέρχονται από αυτόν.

Αυτά προκύπτουν από έρευνα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ο υπεύθυνος του Τμήματος Έρευνας και Τεκμηρίωσης της Μονάδας Κώστας Μάντζιος.

Σύμφωνα με την έρευνα «το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που ζήτησαν βοήθεια από την Μονάδα, σχεδόν τρεις στους 4, δήλωσαν ως κύρια ουσία κατάχρησης την ηρωίνη (73,5%) και 16,3% την κάνναβη.

Ένα ποσοστό πάνω από τους μισούς (53,3%) ανέφερε καθημερινή χρήση της κύριας ουσίας. Ενέσιμη χρήση ανέφερε ένας στους τρεις (30,6%) ενώ οι περισσότεροι ανέφεραν άλλους κύριους τρόπους χρήσης (κάπνισμα και εισπνοή σε ποσοστό 63,7%).
Το 78% ανέφερε παράλληλη χρήση και δεύτερης ουσίας και το 44,2% και τρίτης».

Όσον αφορά στην εργασιακή κατάσταση και στο εκπαιδευτικό επίπεδο των χρηστών στον τόπο μας, τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά.
«Το ποσοστό των ανέργων ή περιστασιακά απασχολούμενων σε επαγγέλματα χαμηλής ειδίκευσης είναι υψηλό και αφορά πάνω από τους μισούς (57,2%).
Το στοιχείο αυτό, η συσχέτιση δηλαδή της επαγγελματικής πορείας και της χρήσης, τονίζει τον αντίκτυπο που έχουν ευρύτερες κοινωνικές διεργασίες στο πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα κοινωνικόοικονομική συγκυρία».
Εξάλλου «ένας στους τρεις (29,6%) δεν ολοκλήρωσε την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση ενώ αντίστοιχο είναι το ποσοστό (30,6%) εκείνων που ξεκίνησαν αλλά δεν ολοκλήρωσαν την Λυκειακή εκπαίδευση.
Το ποσοστό όσων ολοκλήρωσαν το Λύκειο είναι 23,5%, ενώ ένας στους δέκα περίπου έχει φοιτήσει ή συνεχίζει τη φοίτησή του σε μεταλυκειακό επίπεδο (ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ)».

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
Η οικονομική κρίση έχει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στους χρήστες, σημείωσε ο υπεύθυνος της Μονάδας Γιάννης Παπαχρήστου.
Διευκρίνισε ότι «αυτό το βλέπουμε και στη φάση της κοινωνικής επανένταξης».
Το ΚΕΘΕΑ, όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαχρήστου, σχεδιάζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην υπόλοιπη Ήπειρο, με την ίδρυση Συμβουλευτικών Σταθμών σε Άρτα και Ηγουμενίτσα.
Εξήγησε, ωστόσο, πως για να γίνει αυτό, «χρειάζεται το υπουργείο να άρει το πάγωμα των προσλήψεων».

«ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ»...
Είναι τόσοι πολλοί οι χρήστες που καταφεύγουν στο ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων, αλλά και οι γονείς τους, απ’ ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, που κρίνεται πλέον αναγκαία, κατά τον κ. Παπαχρήστου, η ίδρυση μιας Κοινότητας Διαμονής.
Παρ’ ότι προτάθηκε ο χώρος, το όλο εγχείρημα σκοντάφτει στις χρονοφόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών λειτουργούν περίπτερα ενημέρωσης από εθελοντές μέχρι σήμερα Σάββατο στην Πρέβεζα, στην Ηγουμενίτσα, στην Άρτα, στα Γιάννινα, στην Πάργα και στην Παραμυθιά.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Περιοδεία Γιάννη Μαγκριώτη στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ & στην υπόλοιπη Ήπειρο!!!

Περιοδεία Γιάννη Μαγκριώτη στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ & στην υπόλοιπη Ήπειρο!!!

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ολοκλήρωσε σήμερα την διήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου είχε συνεργασία με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και επισκέφθηκε έργα υποδομών.Ειδικότερα, σήμερα ο κ. Μαγκριώτης επισκέφθηκε μαζί με τον Βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστο, τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου και το νομάρχη Πρέβεζας, Βασίλη Ιωάννου, την κατολίσθηση της Δέσπως, στον παραλιακό άξονα Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Στη συνέχεια, μαζί με το Βουλευτή Θεσπρωτίας, Χρήστο Κατσούρα και τη Γ.Γ. της Περιφέρειας επισκέφθηκαν το Καρτέρι στον οδικό άξονα Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας (στις 31 Μαΐου το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δημοπράτησε με πόρους του ΠΕΠ Ηπείρου του ΕΣΠΑ, την ανακατασκευή του οδικού άξονα Καρτέρι-Πάργα, τη γέφυρα της Δέσπως και ένα πρόσθετο τμήμα μήκους 3 χλμ. μεταξύ Ηγουμενίτσας και Καρτερίου).

Σύσκεψη στον χώρο του ΟΛΗΓ στην Ηγουμενίτσα

Ο Υφυπουργός μαζί με τον κ. Κατσούρα και τη Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου, επισκέφθηκαν τον κόμβο Μαζαρακιάς, του οδικού άξονα Καρτέρι-Εγνατία, όπου χρειάζονται βελτιώσεις οδικής ασφάλειας και κατέληξαν στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, όπου ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και από τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρίας για την πορεία των έργων κατασκευής της Β’ φάσης του λιμένα Ηγουμενίτσας.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, με συμμετοχή του Βουλευτή Χρήστου Κατσούρα, της Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου, του νομάρχη Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, Δημάρχων του Ν. Θεσπρωτίας, του Πρόεδρου του ΤΕΕ Ηπείρου, Γιώργο Ρεκατσίνα, του Προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρου Πάσχου και άλλων εκπρόσωπων του νομού, παρουσίασε την εξέλιξη των έργων στο λιμάνι, στην Ιόνια Οδό, στην Εγνατία Οδό και αναφέρθηκε στην προοπτική των άλλων έργων του Νομού.Δηλώσεις στα Θεσπρωτικά ΜΜΕ

Μετά από εκτενή διάλογο και μιλώντας προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Μαγκριώτης δήλωσε:«Η Εγνατία και η Ιόνια Οδός βγάζουν οριστικά από την απομόνωση την Ήπειρο. Παρά τις σημαντικές καθυστερήσεις στα έργα της Ιόνιας Οδού, εργαστήκαμε και πολλά από τα προβλήματα τα έχουμε ξεπεράσει. Πιστεύω πως, με τη συνεργασία όλων θα ξεπεράσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα και η Ιόνια Οδός θα ολοκληρωθεί στο συμβατικό της χρόνο, μέχρι το τέλος του 2013. Στο σχεδιασμό της κυβέρνησής μας έχουν προτεραιότητα και η κατασκευή των συνδέσεων των αστικών και παραγωγικών κέντρων της Ηπείρου με τους δυο αυτούς οδικούς άξονες. Μόνο έτσι, θα αξιοποιηθούν οι δυο μεγάλοι αυτοί οδικοί άξονες για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Ειδικότερα, για το Νομό Θεσπρωτίας είναι σημαντική η κατασκευή τοπικών κόμβων που θα συνδέουν τις σημαντικές περιοχές του νομού με την Εγνατία, όπως επίσης και η ανακατασκευή της παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας.
Η κατασκευή του κάθετου άξονα της Εγνατίας που θα συνδέει τη Ηγουμενίτσα με την Αλβανία μέσω Σαγιάδας, είναι στο σχεδιασμό μας, είναι ένα έργο όμως που δεν έχει μελετηθεί μέχρι τώρα και ούτε φυσικά έχει προβλεφτεί η χρηματοδότηση του.

Για αυτό, εκείνο που χρειάζεται και μπορούμε να κάνουμε τώρα, είναι να ξεκινήσουμε τη μελετητική του ωρίμανση και σε δεύτερη φάση να προχωρήσουμε στη χρηματοδότηση της κατασκευής του».

Αναφερόμενος στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο κ. Μαγκριώτης τόνισε:
«Το λιμάνι, όπως και οι οδικοί άξονες είναι διαχρονική, στρατηγική επιλογή της ελληνικής πολιτείας. Η Α΄ φάση του ολοκληρώθηκε το 2004 και έτσι σήμερα, λειτούργει ένα σύγχρονο επιβατικό και εμπορικό λιμάνι. Η δυναμική όμως, που έδωσε στο λιμάνι η Εγνατία και αυτή που θα προσθέσει η Ιόνια Οδός, έκαναν απαραίτητη την κατασκευή συμπληρωματικών υποδομών. Αυτές δημοπρατήθηκαν με σημαντική καθυστέρηση το 2008 και παρόλα τα τεχνικά και χρηματοδοτικά προβλήματα που υπήρξαν στο μεσοδιάστημα, δουλέψαμε τους τελευταίους μήνες, τα ξεπεράσαμε και έτσι μπορούμε να πούμε πως θα ολοκληρωθούν προς το τέλος του 2012.
Οι υποδομές της Γ’ φάσης ανάπτυξης του λιμανιού, ύψους περίπου 75 εκατ. ευρώ, έχουν διασφαλισμένους πόρους και το έργο θα δημοπρατηθεί τον προσεχή Αύγουστο. Με τα έργα αυτά, το λιμάνι Ηγουμενίτσας θα γίνει η μεγάλη πύλη της χώρας προς τη Δυτική Ευρώπη. Η κατασκευή του εμπορευματικού κέντρου και της σύνδεσής του με το λιμάνι, θα ενισχύσει επίσης πολύ την οικονομική του δραστηριότητα».

Παραμυθιά-Ιόνια Οδός-Αεροδρόμιο

Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τον κόμβο Παραμυθιάς, το εργοτάξιο Αμπελειάς της Ιόνιας Οδού, τον κόμβο «Ιωαννίνων» και τη Γέφυρα Περιστερίου της Εγνατίας Οδού, καθώς και τον Αερολιμένα Ιωαννίνων. Συμμετείχε επίσης σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου, με τους Βουλευτές Ιωαννίνων, Μιχάλη Παντούλα, Ευάγγελο Αργύρη, Αθανάσιο Οικονόμου, τη Γ.Γ. της Περιφέρειας, το Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέξανδρο Καχριμάνη και άλλους εκπροσώπους φορέων του Νομού Ιωαννίνων.

Στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη διαβούλευση με τους φορείς, ο κ. Μαγκριώτης μεταξύ άλλων είπε:
«Τα Ιωάννινα είναι πλέον μια μεγαλούπολη δυναμικά αναπτυσσομένη σε όλους τους τομείς, με αξιόλογα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα και ένα σύγχρονο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Η κατασκευή της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού, τα επόμενα 3-4 χρόνια, θα δώσουν τη δυνατότητα για ακόμη πιο δυναμικά βήματα ανάπτυξης. Ως κυβέρνηση, θεωρούμε σημαντική τη συνέχιση της Ιόνιας Οδού μετά τον κόμβο της Εγνατίας προς την Κακαβιά και τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Δυστυχώς όμως, μελετητικά δεν είναι ώριμη και μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει πολλές ενστάσεις για την όδευσή της. Πρόθεση μας είναι, μέσα και από τη σημερινή διαβούλευση, να οριστικοποιήσουμε τη χάραξή της, γιατί αυτό είναι απαραίτητο και για την ολοκλήρωση των μελετών και στη συνεχεία, να βρούμε πόρους για την κατασκευή της, σε πρώτη φάση τουλάχιστον μέχρι τη Ελεούσα.

Με τον τρόπο αυτό θα αποσυμφορήσουμε πάρα πολύ και την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και θα βοηθήσουμε την ευκολότερη πρόσβαση στο αεροδρόμιο».

Ο κ. Μαγκριώτης σημείωσε επίσης ότι:
«Είναι αναγκαίος τουλάχιστον ένας ακόμη κόμβος ανατολικά της πόλης, μέσω του οποίου θα συνδέεται η Εγνατία με την ανατολική πλευρά των Ιωαννίνων.
Εξετάζουμε όλες τις δυνατές λύσεις για να γίνει η καλύτερη επιλογή, δεδομένου ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν πολλά προβλήματα λόγω του ανάγλυφου του εδάφους, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών περιορισμών».«Τέλος, για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ο Υφυπουργός τόνισε ότι:Δημοπρατήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, συμβασιοποιήθηκε στις 20/11/2006, με συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης στις 20/5/2009. Επειδή όμως η μελέτη είχε πάρα πολλές ελλείψεις, έχει ήδη πάρει δυο παρατάσεις από την προηγούμενη κυβέρνηση, η πρώτη για τις 21/9/2010 και η δεύτερη, ελπίζουμε και οριστική, στις 28/5/2012».

Νέα εποχή για την Ήπειρο

Κλείνοντας ο κ. Μαγκριώτης, επισήμανε για μια ακόμη φορά,πως μια νέα εποχή θα ανοίξει για την Ήπειρο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Παρότι άργησαν να κατασκευαστούν οι μεγάλες αναπτυξιακές υποδομές στην Ήπειρο, παρότι επιβραδύνθηκε η κατασκευή τους τα προηγούμενα χρόνια, τα σημάδια της θετικής επίδρασής τους στο Ν. Ιωαννίνων αλλά και την ευρύτερη περιοχή είναι ήδη εμφανή.
Μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια, με την ολοκλήρωση όλων αυτών των βασικών υποδομών, η Ήπειρος θα πατήσει πολύ γερά στα πόδια της. Μια νέα εποχή έχει ήδη ανοίξει για την περιοχή.

Μαζί με τις άλλες περιφέρειες της Δυτικής και της Βόρειας Ελλάδας θα χτίσουν τη δική τους βιώσιμη ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ευημερίας των πολιτών τους. Αυτή ήταν η προεκλογική δέσμευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και σημερινού Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Αυτή τη δέσμευση κάνει πράξη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Υπουργός Δημήτρης Ρέππας και όλοι εμείς που δουλεύουμε μαζί του».

Ακυρώθηκε η συναυλία των Vaya Con Dios στην Πρέβεζα!!!

Ακυρώθηκε η συναυλία των Vaya Con Dios στην Πρέβεζα!!!

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των Vaya Con Dios στην Ελλάδα δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η τρέχουσα δυσμενής οικονομική κατάσταση της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα τη χαμηλή προπώληση εισιτηρίων, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων συναυλιών στη Ελλάδα.


Όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο μπορούν να απευθυνθούν στα σημεία προπώλησης, όπου τα αγόρασαν για την επιστροφή του αντιτίμου.


Πληροφορίες στο τηλ.26820-29917.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. 4 χρόνια πεθαμένος στο κρεβάτι του σπιτίου του που έμενε με τα Αδέρφια του!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

4 χρόνια πεθαμένος στο κρεβάτι του σπιτίου του που έμενε με τα Αδέρφια του!!!

Ενας άντρας 50 χρονών στο χωριό Minnertsga της Ολλανδίας βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του 4 χρόνια μετά το θάνατο του.

Τον βρήκαν επειδή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήθελε να κάνει κάποιες επισκευές στο δωμάτιο.
Το τραγικό της ιστορίας όμως ειναι οτι ο άνθρωπος αυτός ζούσε με τα αδέρφια του.

Πριν 4 χρόνια τους είχε πει να μην τον ενοχλήσουν και επειδή ήταν νευρικός άνθρωπος δεν τον ενόχλησαν.

Δημοφιλη εβδομαδας